Ciężkie pytanie to porostu zależy od ciebie w czym będziesz lepiej się czuł ja mam Ig79 lvl prawie full wypasa i bardzo dobrze mi sie nim lata ^^
Pamiętaj że IG ciężko ściągnąć gdy ma już 70% evasionu + (evasion dzięki temu są misty nie mogą cie trafić ),
a BG za to ma dużą siłę uderzenia.
Syzix napisał:
IG się fajnie gra:D narazie przy tym zostane. Kolega gra BG ale narazie 17 lv, niech wbije wyzszy i zobaczymy czym sie lepiej gra i sie cos wykombinuje:P
Powiem ci tak
powszechnie uważna się I-Gear za K-Gear (kitter-gear) jest to najłatwiejsza(i jest ich w cholerę) i najprostszy gear, tu liczy się prędkość, lub siła ataku ale to zależy jaki build wybierzesz pozwolę sobie tutaj zacytować cineka.
Cinek napisał:
jego główna taktyką jest Hit-and-run. Jego główną linią obrony jest prędkość, która pozwala mu uciekać przed najczesciej uzywanymi typami rakiet.
B-Gear bardzo się nim szybko expi gbm pozwala na mordowanie Ground mobow na jeden hit co można zobaczyć na jednym z moich filmików.
A-gear się boja b-gear bo kiedy b-gear odpali na nich bawoo nie często przetrwają taki atak oczywiste trzeba trafić na dobry moment gdy A-gear ma wyłączoną tarcze(taki niebieski bąbel)
a na Air-Target ABM i nawet GBM się do tego nadaje trzeba tylko dobrze przy celować.
Reasumując b-gear ma większy atak od i-gear ale tylko z bawoo i tylko z ABM i GBM co prawda trzeba podlecieć na pewno odległość i w odpowiedniej chwili odpalić ABM, tez b-gear posiada BB i inv BigBoom i nie widzialność co w połączeniu z RVP daje FULL invetory kill marków
wniosek: Polecam B-gear jeżeli chcesz nie przeciętnego gear lub graj I-gear gdzie liczy się Prędkość (latać z prędkością 500+ to coś)